Nyheter

Januar 2017

12.01.17

Vi får inn ny fiske bestilling i disse dager, de vil da være ute av karantene til uka. Kom gjerne innom for å sjekke ut fiske utvalget vårt.

Vi har også en hel del varer til halv pris i butikken nå, disse finner du rett ved inngangen vår. Der kan du finne noen skikkelig gode kupp! Kom gjerne innom å se!

I gnager avdelingen har vi fortsatt 2 Dverghamster igjen, samt våre 2 Degus gutter.

Vi vil også få inn Akvarier på rundt 70 liter på denne bestillingen! Dette er en gylden mulighet til å oppgradere fra «Gullfiskbollen!» Da kan du plutselig ha flere forskjellige typer fisk å dermed få ett mye bedre utbytte av din akvarium hobby! Kom gjerne innom for å høre hva vi anbefaler!

November 2016:

Vi har fått inn masse nytt av planter og fisk. Vi har også masse juleting til din katt eller hund! Fire stk Dverghamster damer av rasen Russisk Perlemor har også flyttet inn i vår gnageravdeling sammen med våre Degus!  Kom innom for en hyggelig handel!

Nytt nettsted!
Vårt gamle nettsted hadde behov for en oppgradering, å dette skjer i disse dager. Vi håper dere setter pris på våre nye nettsider, og at disse er mer oversiktlig, spesielt på mobiltelefon!

 

_dsc1375 _dsc1385
Våre nye dverghamster!                                   En av Degus guttene våre!